Varausehdot

KÄYTTÖ- JA VARAUSEHDOT

 

 1. Yleistä

Nämä ehdot ja säännöt koskevat Balitasun verkkosivuston käyttöä osoitteessa http://balitasku.com ja kaikkia heidän tuotemerkkejä, mukaan lukien The Bali Pocket – Everything About Bali in Your Pocket.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa oletamme teidän hyväksyvän nämä ehdot. Ethän jatka Balitaskun käyttöä, jos ette hyväksy kaikkia tässä sivulla mainittuja ehtoja.

 

2.Tietosuoja

Meidän on kerättävä, käytettävä ja luovutettava henkilökohtaisia tietoja, jotta pystymme suorittamaan liiketoimintaamme, mukaan lukien varausten tekeminen ja hallitseminen asiakkaidemme puolesta. Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilökohtaisten tietojen yksityisyyttä ja luottamuksellisuutta sekä ylläpitämään erilaisia fyysisiä ja sähköisiä takeita, jotta voimme suojella henkilökohtaisia tietoja.

Antamalla meille henkilökohtaisia tietoja hyväksyt, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi ja annat meille luvan kerätä, käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia tietojasi yksityiskohtaisesti varauksia varten. Jos et hyväksy mitään tämän käytännön osaa, sinun ei pidä antaa meille henkilökohtaisia tietojasi. Jos et anna meille henkilökohtaisia tietojasi tai jos peruutat tämän käytännön nojalla antamasi suostumuksen, tämä saattaa vaikuttaa kykyymme tarjota palveluja sinulle. Esimerkiksi useimmat matkavaraukset on tehtävä matkustajan koko nimellä, ja niihin on sisällyttävä yhteystiedot ja asianmukaiset tunnistetiedot (esim. Passin tiedot). Emme voi tehdä varauksia sinulle ilman näitä tietoja.

 

3. Varaus

Jokainen varaus on tehtävä virallisten verkkosivujemme, sähköpostin tai puhelimen kautta. Emme ole vastuussa muutoin tehdystä varauksesta.

(www.balitasku.com, info@balitasku.com tai balitasku@gmail.com, +6289681336047

Kun teet varauksen esimerkiksi pikaveneisiin tai tiettyihin aktiviteetteihin, järjestämme sinulle sopimuksen päämiehen tai muiden toimittajien kanssa, (esim. matkanjärjestäjä / pikaveneyhtiö/ majoitusyritys). Varauksen vahvistuksessa on nimetty, kenelle toimimme asiamiehenä. Edustajana emme ota vastuuta päämiehen (toimittajien) tai toimittajan toimista tai laiminlyönneistä tai heidän tarjoamistaan palveluista muissa kuin näissä varausehdoissa määritellyissä asioissa. Jo tehdyn varauksen jälkeen, lisäkysymykset, muutokset ja ongelmat teidän on ratkaistava ensisijaisesti  suoraan heidän kanssaan.

 

4. Maksu

Vähintään 50% maksun kokonaismäärästä on maksettava etukäteen. Loppu summan voi maksaa paikan päällä käteisellä sovitulle henkilölle ilman lisämaksua.

Maksujen käsittelymaksut:

Veloitusmaksu Paypal kautta on 3%. Tämä ei vaadi Paypal-tiliä.

Tapauskohtaisesti voimme ottaa maksun vastaan euron seteleillä tai rupioilla.

 

5. Muutokset ja peruutukset

Muutoksista ja peruutuksista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian. Sairaustapauksissa kannattaa olla yhteydessä omaan matkavakuutukseen. Muutoksia voidaan tehdä 5 päivää etukätäteen ja ehtojen mukaisesti.

Peruutus, joka tehdään 1 päivä ennen sovittua ajankohtaa, veloitetaan 100% maksusta.

Peruutus, joka tehdään 2 päivää tai ennen sovittua ajankohtaa, veloitetaan 50% maksusta.

 

6. Ylivoimainen este

Emme ole vastuussa ylivoimaisista esteistä, joka estää velvollisuuden / retken / aktiviteetin toteuttamisen. Emme vastaa menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat odottamattoman esteen vuoksi, esimerkiksi tulivuorenpurkaus, myrsky tai maanjäristys.

 

7. Passi, viisumi- ja maahanmuuttovaatimukset

Velvollisuutesi on tarkistaa passi- ja viisumivaatimukset ja muut maahanmuuttovaatimukset suurlähetystöstä ja / tai konsulaatista. Emme ota vastuuta, jos et voi matkustaa, koska et ole noudattanut passi-, viisumi- tai maahanmuuttovaatimuksia.

 

8. Vakuutukset

Matkavakuutus on olennainen osa järjestelyjäsi. Suosittelemme, että otat riittävän vakuutuksen matkan ajaksi. Matkavakuutus on pakollinen osa joitain matkajärjestelyjä.

 

9. Palautuspolitiikka ja menettelyt

Koska muutokset voivat tapahtua, yritämme tehdä tilaa tällaisille tapauksille. Saatat olla joissain tapauksissa oikeutettu hyvitykseen. Käsittelemme osan palautuspyynnöistä kolmannen osapuolen kautta, esimerkiksi pikaveneliput. Meillä ei ole määräysvaltaa kolmannen osapuolen palautusprosessin, menettelyn tai keston suhteen. Yhtiömme voi myöntää hyvityksiä vain silloin, kun kolmas osapuoli on suorittanut palautusprosessin ja tilimme hyvitetään. Palautusprosessi voi kestää 30 päivää.

 

10. Muutokset politiikkaamme

Voimme muuttaa tätä käytäntöä ajoittain. Jos muutamme käytäntöä, tarkistettu versio julkaistaan verkkosivuillamme osoitteessa /News/About-Us/Privacy-Policy.html. On teidän vastuulla ja kannustamme  tarkistamaan verkkosivustoa aika ajoin uusien käytäntöjen varalta.